Munkatársaink

Herczenik Zoltán
Tulajdonos, ügyvezető igazgató

Herczenik Zoltán, a 90-es években – önismereti csoportok vezetése után – az Imagement cégcsoport humán-erőforrás vezetőjeként kezdett el különböző szervezetekkel dolgozni. 2002-től az Imagement Training Center Kft. ügyvezető igazgatója és szakmai vezetője volt. Ekkortól a cég fő profilja az outdoor módszerekkel történő szervezetfejlesztés lett, melynek sikerességét a stratégiai partnerek (T-Mobile, Penny Market, General Electric, ING) pozitív visszajelzései igazolták.

Az első magyarországi nyílt outdoor trénerképző tanfolyam vezetőjeként szerzett tapasztalatokat az outdoor módszertan oktatásában. 2004-től vezetőképző programokat tartott (T-Mobile, Bosch, Arval) és coachként a felsővezetők egyéni fejlesztésére koncentrált. 2011-től kezdett komolyan foglalkozni a személyes boldogság tudományos vizsgálataival és a különböző kutatási eredményeket sikerrel alkalmazta az egyéni és csoportos képzéseiben. Jelenleg a BOSCH vezetésfejlesztő programjának projekt menedzsere.

Bartha János
Senior tanácsadó, tréner, coach

A vezetési tanácsadói szakmát és ezzel a tréneri munkáimat is 15 éve kezdtem. A Dorem Management Kft. tréningtársaságnak 2013 óta vagyok óraadó senior trénere. Multinacionális nagyvállalatoknál, hazai tulajdonú kis-, és középvállalatoknál, államigazgatásban vezettem és vezetek jelenleg is tanácsadói-, és tréningprojekteket. 1989-ben középiskolai szakoktatóként kezdtem pályámat, később logisztikai területeken láttam el vezetői feladatokat. KVIF-en diplomáztam, gazdasági és pedagógiai végzettségekkel rendelkezem. 2001 óta vagyok IRCA által regisztrált Lead Auditor, 2005-ben szereztem meg Minősített Vezetési Tanácsadó (CMC) címemet, illetve akkreditált DISC trainer vagyok.

2001 óta vezetek tanácsadási projekteket és tartok vezetőképző és készségfejlesztő tréningeket. 2003 óta tartok vezetek csapatépítő tréningprogramokat. Szakterületeim: szervezet-, és működésfejlesztés, vezetői és csapatépítő tréningek, executive coaching.

Munkáim során több mint 100 vállalatnak és intézménynek dolgoztam már vezetői tanácsadóként vagy/és trénerként. A Dorem Management Kft. képviseletében jelenleg a BOSCH Hatvani gyára vezetőképző programjában dolgozom trénerként.

Ha nagy fába vágod a fejszédet, használd a nagyfejszét!

Bódi Iván
Senior tanácsadó, tréner, coach

Több mint 10 év kereskedelmi felsővezetői tapasztalattal, értékesítési, beszerzési fejlesztő  specialista. Számos kereskedelmi cég, nagyvállalat tanácsadója, fejlesztő partnere. Jelentős tapasztalattal a háta mögött, hazánkban egyike a legszélesebb látókörű értékesítési trénereknek.  Erőssége a globális gondolkodás mód, szinte a teljes hazai kiskereskedelmi vertikumban  bizonyított már.  Eredeti végzettsége élelmiszeripari mérnök, tanulmányait kereskedelmi szakon közgazdászként folytatta és fejezte be. Számos vezető-fejlesztői folyamatban, valamint szervezetfejlesztői munkában szerzett tapasztalatot.

Gyakorlott tréner és  business coach, jelenleg is a BOSCH hatvani gyárában tartó fejlesztési folyamat trénere és tanácsadója, ezen kívül is több nagy- és középvállalat működését támogatja. Korábbi munkahelyein felsővezetői feladatai mellet a humánerőforrás csapat tanácsadójaként több tréning anyag összeállítója, oktatója. Nemzetközi tapasztalatait az Spar ausztriai vállalatánál szélesítette, mint nemzetközi értékesítési projekt vezető.

Vonnák László
Senior tanácsadó, tréner, coach

A Testnevelési Egyetemen diplomáztam, majd az ELTE szociológia szakán folytattam tanulmányaimat. A diploma megszerzését követően kommunikációelméletet oktattam, majd felnőttképzésből doktoráltam a TF-en. Az NN Biztosítónál életbiztosítási ügynökként dolgoztam, majd a biztosító oktatási osztályának a vezetője lettem. A feladatom a cég oktatási rendszerének kialakítása, továbbá az oktató-, és vezetőképzés, valamint az értékesítési csapat fejlesztése volt. Három év múlva megalapítottam az Arius Tréning Társaságot, majd a Via Prosprera Felnőttképző Intézet vezetőjeként dolgoztam tovább.

Az utóbbi években eredményesen vettem részt különböző nagyvállalatok változásmenedzsment-projektjeiben, és segíthettem őket szervezetfejlesztési céljaik elérésében. 1994-ben jártam először a Szaharában. Azon túl, hogy beleszerettem a sivatagba, felismertem, hogy ez a világ nagyszerű helyszín új célok kitűzéséhez, az egyéni elvonuláshoz vagy éppen a csapatépítéshez.

Tanuljunk magunkról, fejlődjünk, változzunk!

Iványi Marcell
Filmrendező, tréner, producer

Munkáimban a kommunikáció különböző megjelenését keresem és arra törekszem, hogy megértsem, mikor és mitöl ér célba egy üzenet és mi róla a visszajelzés.
Színházi és filmes kifejezőeszközöket használó kommunikációs műhelyeken, résztvevőként és trénerként tudatosan fejlesztem magamat 15 éves korom óta.

A gimnázium alatt kezdtem el a Klotildligeti Drámaiskolában Kristóf Pétertől tanulni, ekkor ismerkedtem meg az intenzív műhelymunkával is, a workshop technikával.
Kommunikaciós trénerként közel húsz éve dolgozom, magyar és angol nyelveken tartok szakmai és kommunikációs tréningeket diákoknak és felnőtteknek.

Dolgoztam többek között Hollandiában, Belgiumban, Franciaországban, Németországban, Lengyelországban, Szlovákiában, Csehországban, Dániában, Norvégiában, Koszovóban és Albániában.

A Bozsik Yvette Társulat kreatív producere vagyok és a KraatsFilm filmes és színházi produkciókat gyártó és tréningeket szervező cég tulajdonosa, producere.

Tokai Tibor
Tréner, tanácsadó

Tokai Tibor vagyok. Alapvetően műszaki végzettséggel rendelkezem. Bár mérnökként mindössze egy évet töltöttem el, a rendszerben gondolkodás és az összefüggések megismerésének igénye jellemző rám.

Tíz évig az ING biztosítónál dolgoztam,  ahol a vezérigazgatóságon végigjártam a ranglétrát: marketing asszisztensként kezdtem, majd az értékesítés-irányításban osztályvezető, főosztályvezető és utolsó három évemben ügyvezető igazgató voltam: az akkor 1500 fős értékesítési hálózatot irányítottam.

Mindig is az ember, az emberi kapcsolatok és azok javítása érdekelt. Trénerképzőt végeztem, pszichodramatistának tanultam, folyamatosan képeztem magam ezen a területen.

Az ING-t követően újabb tíz év során trénerként dolgoztam – vezetői és értékesítési tréningek jelentettek a legnagyobb örömöt számomra.

Hogy az üzleti tapasztalataim is frissek maradjanak, 2013-ban az AXA Biztosító értékesítési hálózatának vezetője lettem: vezérigazgatóként irányítottam az AXA Money and More ZRT-t.

Az utóbbi három évben újra trénerként, tanácsadóként segítem ügyfeleimet.

Az ember a legnagyobb érték